Chilaquiles med kylling
Chilaquiles med kylling er en deilig meksikansk rett som vil ta smaksløkene dine med storm, enten det serveres til frokost, lunsj eller middag.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Ingredienser
Denne oppskriften er laget for 4 porsjoner
2 pk Spiseklar Lårfilet BBQ 200g
2 glass tacosalsa
1 pose tortillachips (beregne én håndfull chips per person)
1 boks rømme
1 gul løk
1 bunt koriander
Instruksjoner
- Finhakk løk og koriander og bland sammen.
- Varm tacosalsaen i en dyp stekepanne og ha i Spiseklar kylling.
- Ta stekepannen av varmen og vend inn tortillachips.
- Ha blandingen over på en tallerken og topp med rømme, løk og koriander. Buen provecho!