Greenfield Toast
En supergod og sunn toast med base av grønne erter og basilikum.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Ingredienser
Denne oppskriften er laget for 4 porsjoner.
2 pk Spiseklar Stekt og skivet soltørket tomat
Godt toasted brød (f. eks. et godt surdeigsbrød)
1 pose frosne erter
Juice fra 1 lime
½ finhakked chili
½ bunt koriander
1 ss Extra Virgin Olive Oil
Salt Pepper etter smak
½ rødløk
Instruksjoner
- Kok opp ertene i litt saltet vann. Kokes kun i 1 minutt.
- Skyll av ertene i kaldt vann og mix med en blender eller med en stavmikser.
- Bland i olivenolje, limejuice, salt og pepper og ¼ finhakked rødløk.
- Toast brød.
- Smør ertemole på brødskiven, topp med Spiseklar kylling, litt finhakket rødløk (eller syltet rødløk) og litt frisk koriander. Avslutt med en liten dæsj olivenolje og/eller limejuice 😊