Asiatisk nudelsalt med kylling

Asiatisk nudelsalt med kylling

Nyt de herlige asiatiske smakene med denne nydelige paksoi salaten. Kos deg!

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Ingredienser

Salatsaus

1 stk chili

1 stk mellomstor ingefær
 
2 fedd hvitløk
 
1 dl soyasaus
 
2 ss sesamolje
 
2 ss sesamfrø
 
1 stk lime
 
2 ss sukker
 
0.5 dl eddik
 
2 ss fiskesaus
 

Nudelsalat

1 pk stekt og spiseklar kyllingfilet mild chili og ingefær

2 stk paksoi (kan også bruke kinakål eller spisskål)
 
200 g nudler etter ønske
 
180 g bønnespirer
 
2 stk gulrot
 
1 bunt vårløk
 
2 stk rødløk
 
1 potte koriander

Instruksjoner

Salatsaus

  1. Ha ingefær, hvitløk og chili i en foodprosessor. Kjør det sammen slik at det blir en glatt blanding.
  2. Ha i soyasaus, sesamolje, sesamfrø, saften av limen, fiskesaus, sukker og eddik.
  3. Kjør deretter alt sammen til det er godt blandet.

Nudelsalat

  1. Kok nudlene etter anvisningen på pakken, og la de avkjøle seg.
  2. Kutt deretter opp gulrøttene og rødløken i tynne skiver.
  3. Rens og kutt vårløk, paksoi og koriander i grove deler.
  4. Ha i alle grønnsakene sammen med nudlene i en bolle, og bland alt godt sammen.
  5. Drisle over sausen og topp med Stekt og skivet kyllingfilet.
  6. Topp med sesamfrø og koriander. Og ikke minst – ha et fint måltid!

Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her. 

Har du lyst til å finne ut mer om Spiseklar Kyllingfilet? Trykk her. 

Spiseklar Kyllingfilet