Asiatisk nudelsalt med kylling
Nyt de herlige asiatiske smakene med denne nydelige paksoi salaten. Kos deg!
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Ingredienser
Salatsaus
1 stk chili
1 stk mellomstor ingefær
2 fedd hvitløk
1 dl soyasaus
2 ss sesamolje
2 ss sesamfrø
1 stk lime
2 ss sukker
0.5 dl eddik
2 ss fiskesaus
Nudelsalat
1 pk stekt og spiseklar kyllingfilet mild chili og ingefær
2 stk paksoi (kan også bruke kinakål eller spisskål)
200 g nudler etter ønske
180 g bønnespirer
2 stk gulrot
1 bunt vårløk
2 stk rødløk
1 potte koriander
Instruksjoner
Salatsaus
- Ha ingefær, hvitløk og chili i en foodprosessor. Kjør det sammen slik at det blir en glatt blanding.
- Ha i soyasaus, sesamolje, sesamfrø, saften av limen, fiskesaus, sukker og eddik.
- Kjør deretter alt sammen til det er godt blandet.
Nudelsalat
- Kok nudlene etter anvisningen på pakken, og la de avkjøle seg.
- Kutt deretter opp gulrøttene og rødløken i tynne skiver.
- Rens og kutt vårløk, paksoi og koriander i grove deler.
- Ha i alle grønnsakene sammen med nudlene i en bolle, og bland alt godt sammen.
- Drisle over sausen og topp med Stekt og skivet kyllingfilet.
- Topp med sesamfrø og koriander. Og ikke minst – ha et fint måltid!
Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her.
Har du lyst til å finne ut mer om Spiseklar Kyllingfilet? Trykk her.
Spiseklar Kyllingfilet