Print

0.7 klimato

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

Denne oppskriften er laget for 4 porsjoner (8 stk. spring rolls)

2 pk Spiseklar Stekt og skivet classic/mild chilli og ingefær

8 rispapir

300g risnudler (kokt i 5. min. etter anvisning på pakken, avkjølt i kaldt vann)

¼ rødkål

1 hjertesalat

1 gulrot

½ agurk

½ avocado

4 jordbær

1 kiwi

¼ bunt mynteblader

¼ bunt korianderblader

Peanøttsaus:
1 dl vann

2 dl hoisinsaus

1 dl kremet peanøttsmør

4 SS juice av lime

½ chili

1 håndfull finhakkede peanøtter

Instruksjoner

  1. Bland sammen ingrediensene til peanøttsausen og sett til avkjøling. Pynt med finhakkede peanøtter og korianderblader.
  2. Kutt grønnsakene i strimler på 3-4 cm.
  3. Dypp rispapirene i lunkent vann (de skal kun våtes, ikke neddynkes i vann)
  4. Dandér 3-4 grønnsaker, frukt og Spiseklar kyllingfilet i midten av et rispapir. Vær kreativ med farger og kombinasjoner!
  5. Brett som en burrito og den er klar til å nytes 😊