Print

0.7 klimato

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5

Ingredienser

2 pk spiseklar soltørket tomat sandwichfilet

150 gr perlespelt

1 pk kirsebærtomat (ca.200gr) 

1 stk hjertesalat 

2 ss honning

1 stk paprika 

200 gr jarslberg

1 stk avocado

1 stk lime

maldonsalt 

sort pepper 

Instruksjoner

Kok perlespelten som beskrevet på pakken. La den renne av og avkjøl.

Dele tomat i 2 og stek lett i panne m litt olivenolje, strø over maldonsalt.

Del & rens avocadoen, kjør med stavmikser eller mos med gaffel til en myk røre, smak til med lime saft, salt & pepper.

Kjør paprika & honning i kjøkkenmaskin / stavmikser til en `dressing. Kutt Jarlsberg i terninger og bland med honning & paprikadressingen, strø over maldonsalt.

Strimle hjertesalat & bland med perlespelten, tilsett halvparten av osten & få med dressingen. Anrette på tallerken og toppe med mer ost, tomat, avocadokrem & kylling, toppe med litt salt, grov pepper & skvisa lime. Enjoy!