Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til to porsjoner.

Ingredienser

1 pk spiseklar lårfilet taco/bbq

0.5 stk agurk

4 ss creme frâiche

2 stk tortilla lefse

2 håndfull tortilla chips

Instruksjoner

  1. Kutt agurken i tynne skiver.
  2. Stek så tortilla lefsene i en tørr stekepanne på medium varme. Stek de på begge sider til de får en gyllen farge.
  3. Spre creme frâiche utover tortilla lefsene, og topp med agurk, spiseklar lårfilet og knuste tortillachips.
  4. Brett lefsen sammen og server.