Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

2 stk Stekt og skivet kyllingfilet soltørket tomat
4 stk tortillalefser
2 dl creme fraîche
20 g parmesan, revet
1 stk rødløk, kuttet i små biter

Instruksjoner

  1. Sett ovnen på 230 grader.
  2. Bland sammen hvitløk, salt, pepper og creme fraîche.
  3. Fordel blandingen over bunnen og topp med revet parmesan, kylling og rødløk.
  4. Stek i ovnen 10-12 minutter til osten er gyllen.

Serveringstips:

Server gjerne med ruccola eller annen grønn salat.