I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
300gr Pasta
2 pk spiseklar lårfilet paprika
Ca 200gr Salat (romano, ruccula, crispi, eller grønnkålmix) du bestemmer.
1 stk mozzarela
1 potte Rød basilikum
Pinjekjerner
1 fedd Hvitløk
1 Gul løk
2 stk chili
2dl Revet parmesan
Soltørket tomat
Olivenolje
1 pk sjampinjong (ca 200gr)
Pesto rosso
Kjør basilikum, parmesan, olje, hvitløk, pinjekjerner og soltørket tomat i en blender eller stavmikser til det blir jevn pesto. Eventuelt kjøp et glass pesto rosso på butikken.
Finn den online: https://spiseklar.no/oppskrifter/kyllingsalat/