Print

kyllingwok

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

wrap

400 g stekt og skivet kyllingfilet classic
4 stk tortilla lefser
1 stk mango
1 stk agurk
1 stk avokado
1 stk gulrot
1 potte koriander
2 ss sesamfrø
Chilimayo
1 dl majones
2 ss sriracha saus

Instruksjoner

Chilimayo

  1. Ha majones i en bolle, tilsett Sriracha saus og bland godt sammen.

Wrap

  1. Rist sesamfrø i tørr stekepanne til de er gylne.
  2. Kutt grønnsakene og mango i lange, tynne strimler.
  3. Smør et lag med chilimayo på lefsen. Ha på kyllingen, mango og grønnsakene. Topp med en god klype koriander og dryss over sesamfrø.
  4. Rull sammen lefsen, gjerne i matpapir, og server.