Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner. 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

Spiseklar Lårfilet Bbq 2pk

Teriyakisaus 1dl

Squash 1stk

Paprika 1stk rød, 1stk gul

Rødløk 1stk

Koriander 1potte

Basilikum 1potte

Pitabrød

Instruksjoner

  1. Stek opp pitabrød etter anvisning på pakken.
  2. Kutta grønnsakene i små terninger, riv opp koriander og basilikum.
  3. Blande sammen med kylling lårfilet og teriyakisaus.
  4. Del pitaen i 2 (lommer) og fyll de godt. 
  5. Nyyt!