Print

Ingredienser

2 stk Bakt potet
2 stk Stekt og spiseklar kyllingfilet Taco
150 g Revet ost
2 stk Tomater
2 stk Håndfull grovahakket koriander
1 stk Salt og pepper etter smak

Instruksjoner

  1. Vask potetene og stikk hull i dem med en gaffel. Legg dem på et steke brett. Og sett det inn i forvarmet ovn på 200 grader.
  2. Ta potetene ut av ovnen og del dem i to på langs. Grav ut potetkjøttet.
  3. Bland potetkjøttet sammen halvparten av kyllingen, grovhakket tomat, halvparten av korianderen, salt og pepper. Ha blandingen i potetskallene, og topp med resten av kyllingen og revet ost.
  4. Sett potetene tilbake i ovnen, og bak dem i 12-15 minutter til osten er gyllen.
  5. Topp med resten av korianderen og server gjerne med lime hvis du har.