Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Ingredienser

1 pk Planteprotein
8 stk store tortillalefser
2 stk avokado
8 stk hjertesalatblader
4 stk vårløk
2 stk gulrot
1 stk agurk
1 stk  mango
Vegan majones

Instruksjoner

  1. Varm opp planteprotein i en stekepanne.
  2. Skjær så  avokado og mango i terninger eller skiver. Strimle vårløk, agurk og gulrot.
  3. Smør lefsene med majones, legg lagvis oppkuttet grønnsaker og planteprotein på lefsen.
  4. Rull wrapen sammen og nyt!