Wrap med planteprotein

Wrap med planteprotein

En deilig, frisk og spennende wrap med planteprotein. Går fort å lage, og kan nytes av hele familien.  

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Ingredienser

1 pk Planteprotein
8 stk store tortillalefser
2 stk avokado
8 stk hjertesalatblader
4 stk vårløk
2 stk gulrot
1 stk agurk
1 stk  mango
Vegan majones

Instruksjoner

  1. Varm opp planteprotein i en stekepanne.
  2. Skjær så  avokado og mango i terninger eller skiver. Strimle vårløk, agurk og gulrot.
  3. Smør lefsene med majones, legg lagvis oppkuttet grønnsaker og planteprotein på lefsen.
  4. Rull wrapen sammen og nyt!

Se mer om Spiseklar Planteprotein! 

Sjekk ut andre oppskrifter fra Den Stolte Hane!

Spiseklar planteprotein