
Wrap med planteprotein
En deilig, frisk og spennende wrap med planteprotein. Går fort å lage, og kan nytes av hele familien.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Ingredienser
1 pk Planteprotein
8 stk store tortillalefser
2 stk avokado
8 stk hjertesalatblader
4 stk vårløk
2 stk gulrot
1 stk agurk
1 stk mango
Vegan majones
Instruksjoner
- Varm opp planteprotein i en stekepanne.
- Skjær så avokado og mango i terninger eller skiver. Strimle vårløk, agurk og gulrot.
- Smør lefsene med majones, legg lagvis oppkuttet grønnsaker og planteprotein på lefsen.
- Rull wrapen sammen og nyt!
Se mer om Spiseklar Planteprotein!
Sjekk ut andre oppskrifter fra Den Stolte Hane!
Spiseklar planteprotein