I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
400 gram Tagliatelle
1 stk Paprika grønn
1 pk Planteprotein
½ stk Aubergine
1 stk Squash
200 gram Aroma sopp el sjampinjong
1 stk Paprika gul
½ dl Balsamico
1 stk Gul løk
1 boks Hermetisk tomat
1 stk Hvitløk
Tabasco 2 stenk
Salt
Pepper
Sukker
Basilikum
Persille
Finn den online: https://spiseklar.no/oppskrifter/tagliatelle-med-planteprotein/