
Tagliatelle med planteprotein
En deilig, lun tomatisert tagliatelle, hvor kjøtt er erstattet av planteprotein. Denne er elsket av både store og små.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Ingredienser
400 gram Tagliatelle
1 stk Paprika grønn
1 pk Planteprotein
½ stk Aubergine
1 stk Squash
200 gram Aroma sopp el sjampinjong
1 stk Paprika gul
½ dl Balsamico
1 stk Gul løk
1 boks Hermetisk tomat
1 stk Hvitløk
Tabasco 2 stenk
Salt
Pepper
Sukker
Basilikum
Persille
Instruksjoner
- Kok opp pastaen som anvist på pakken. Kjøl av og vend inn litt olje (slik at pastaen ikke fester seg til hverandre).
- Hakk deretter opp grønnsaker i passe biter og fres de med smør i pannen. Hell over tomatene, balsamico og tabasco i stekepannen. Smak til med salt, sukker og pepper.
- Tilsett planteproteinet.
- Før servering vender du inn grovhakkede urter. Kos deg og nyt en deilig tagliatelle!
Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her.
Har du lyst til å finne ut mer om planteprotein? Trykk her.
Spiseklar planteprotein