Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

Denne oppskriften er laget for 3 porsjoner

1 ss Olivenolje

½ Løk

½ Paprika

350 g Hakkede tomater

7 dl Kyllingkraft

½ ts Hvitløkspulver

½ ts Spisskummen

½ ts Røkt paprika krydder

½ ss Chili pulver

300 g Svarte bønner

150 g Mais

100g Philadelphia

1 stk Spiseklar Naturell

Salt & pepper

Koriander (topping)

Instruksjoner

1: Tilsett olje og løk i en kasserolle. La det surre på middels høy varme i 5 minutter.

2: Tilsett alle de gjenværende ingrediensene i kjelen, bortsett fra kremost, kylling, salt og pepper.

3: Øk temperaturen til høy varme og la suppen koke opp. Senk deretter varmen slik at den småkokerforsiktig (uten lokk) i 5 minutter. Mens suppen koker, kan du forberede tilbehøret.

4: Del kremosten i mindre biter og tilsett den i suppen. La den smelte (du må kanskje røre litt til dener helt innblandet).

5: Rør inn kyllingen og la den koke i ytterligere 2-3 minutter til den er gjennomvarm. Smak til suppen med salt og pepper og server med tilbehør etter ønske, for eksempel tortilla chips.