Åpen Taco Wrap med Planteprotein

Åpen Taco Wrap med Planteprotein

En frisk, deilig og god wrap med planteprotein. Går kjapt å lage og passer for hele familien.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Ingredienser

1 pk Planteprotein

8 stk tortillalefser

1 stk medium Søtpotet

2 ss smør

3 dl Rødkål strimlet

1,5 dl vann

0,5 dl eddik

1 dl Sukker

Lime

Koriander

Revet salat f.eks. Isberg

Enkel Syltlake

1,5 dl vann

1 dl sukker

0,5 dl eddik

Instruksjoner

  1. Lag tynne strimler av kålen og legg det i syltlaken.
  2. Skrell deretter søtpoteten og kok den mør. Når søtpoteten har blitt mør bruker du stavmikser med smør til du får en jevn pure. Smak til med salt.
  3. Varm opp tortillawrapen. Anrett pureen, planteporteinet, kålen og salaten på lefsen. Skvis over lime og dryss over koriander. Wrap den sammen og dig in!

 

Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her.

Har du lyst til å finne ut mer om planteprotein? Trykk her. 

 

Spiseklar planteprotein