
Åpen Taco Wrap med Planteprotein
En frisk, deilig og god wrap med planteprotein. Går kjapt å lage og passer for hele familien.
PrintI alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.
Ingredienser
1 pk Planteprotein
8 stk tortillalefser
1 stk medium Søtpotet
2 ss smør
3 dl Rødkål strimlet
1,5 dl vann
0,5 dl eddik
1 dl Sukker
Lime
Koriander
Revet salat f.eks. Isberg
Enkel Syltlake
1,5 dl vann
1 dl sukker
0,5 dl eddik
Instruksjoner
- Lag tynne strimler av kålen og legg det i syltlaken.
- Skrell deretter søtpoteten og kok den mør. Når søtpoteten har blitt mør bruker du stavmikser med smør til du får en jevn pure. Smak til med salt.
- Varm opp tortillawrapen. Anrett pureen, planteporteinet, kålen og salaten på lefsen. Skvis over lime og dryss over koriander. Wrap den sammen og dig in!
Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her.
Har du lyst til å finne ut mer om planteprotein? Trykk her.
Spiseklar planteprotein