Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

1 pk Stekt og skivet kylling classic/soltørket tomat
300 g Spagetti
4 stk Hvitløksfedd
150 g Cerrytomater
50 g Bladpersille
100 g Kalamata oliven
1 stk Parmesan til topping
1 stk Klype salt og pepper

Instruksjoner

  1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.
  2. Kutt hvitløk i tynne skiver og ha den i en stekepanne med litt olivenolje.
  3. Kutt cherrytomatene i to.
  4. Ha hvitløken i en panne med litt olivenolje og brun den i et par minutter.
  5. Ha i cherrytomatene sammen med hvitløken og la det surre på svak varme mens pastaen koker.
  6. Hell av vannet til spagettien og ha den i pannen sammen tomat og hvitløksblandingen.
  7. Bland inn skivet kylling, oliven og en skvett olivenolje.
  8. Smak til med salt og pepper og bland alt godt sammen på svak varme.
  9. Server med oppkuttet bladpersille og revet parmesan.