
Salatshake med byggryn
En sunn, deilig og annerledes middag eller lunsj.
PrintSalatshake med byggryn
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +
Ingredienser
2 pk Planteprotein
4dl byggryn
1 Løk
1/3 kinakål
1 agurk
1 tomat
1 paprika gul
1 pose reddik
Estragon & eple dressing
½ dl Estragon
1stk eple
2ss epleeddik
½ dl rømme
½ majones
Salt & sukker etter smak
Instruksjoner
- Kok byggryn som anvist på pakken, kjøl ned.
- Kjør estragon og eple i foodprosesser. Tilsett epleedikk, salt, sukker, rømme og majones.
- Kutt alle grønnsaker smått og legg lagvis med byggryn og planteproteinet i et glass eller en krukke. Lurt å ha dressingen i bunn.
- Før servering shaker du den så alt blander seg. Nyt!
Spiseklar planteprotein