Salatshake med byggryn

Salatshake med byggryn

En sunn, deilig og annerledes middag eller lunsj. 

Print

Salatshake med byggryn

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

 

Ingredienser

2 pk Planteprotein

4dl byggryn

1 Løk

1/3 kinakål

1 agurk

1 tomat

1 paprika gul

1 pose reddik

Estragon & eple dressing

½ dl Estragon

1stk eple

2ss epleeddik

½ dl rømme

½ majones

Salt & sukker etter smak

Instruksjoner

  1. Kok byggryn som anvist på pakken, kjøl ned. 
  2. Kjør estragon og eple i foodprosesser. Tilsett epleedikk, salt, sukker, rømme og majones. 
  3. Kutt alle grønnsaker smått og legg lagvis med byggryn og planteproteinet i et glass eller en krukke. Lurt å ha dressingen i bunn. 
  4. Før servering shaker du den så alt blander seg. Nyt! 

Spiseklar planteprotein