Salat med granateple

Salat med granateple

En deilig, frisk og sunn rett. Den går fort å lage og er elsket av både store og små. 

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Ingredienser

1 pk spiseklar planteprotein

1 pose blandet salat

½ rødkål

(1 pose feldsalat/grønnkål)

1 stk granateple

2 stk røde/grønne epler

45 ss pinjekjerner, evnt valnøtter

 

Vinaigrette:

1 dl olivenolje

1 ss vann

1 ss sitronsaft

1 ts honning

Urter finkuttet

Salt

Pepper

Instruksjoner

  1. Varm opp spiseklar planteprotein.
  2. Videre finsnitter du rødkål.
  3. Rens granateple.
  4. Kutt eple i terninger.
  5. Rist pinjekjernene i varm tørr panne til de er gylne.
  6. Bland sammen olivenolje, vann, sitronsaft, honning, urtehakk og pisk det sammen. Smak til vinaigretten med salt og pepper.
  7. Bland salaten sammen med resten av grønnsakene og frukten vend inn vinaigretten og topp med planteprotein.

Les mer om Spiseklar Planteprotein! 

Sjekk ut andre oppskrifter fra Den Stolte Hane! 

Spiseklar planteprotein