Print

kyllingwok

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner. 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

2 pk Stekt og skivet kyllingfilet classic
250 g eggnudler
1 dl wok saus, ferdig
1 stk paprika, i skiver
4 stk vårløk, hakket

Instruksjoner

  1. Vask, rens og kutt paprika og vårløk.
  2. Fres kyllingen i en wok panne med litt olje, sammen paprika og vårløk.
  3. Kok nudlene etter anvisning fra pakken, hell av vannet og ha nudlene i wok pannen.
  4. Tilsett wok sausen og la det steke sammen et par minutter til.
  5. Topp med litt vårløk.

Serveringstips:
Topp med mer vårløk, og hvis du har sesamfrø og koriander passer dette også godt som topping.