Print

kyllingwok

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

 1 pk Stekt og Skivet Kyllingfilet Soltørket Tomat
0.5 stk Rødløk, i små biter
0.5 stk Rødkål. kuttet i småbiter
1 stk Søt paprika, kuttet i småbiter
1 stk Brokkoli stilk, kuttet i småbiter
1 stk Stor gulerot, raspet
0.5 stk Crispy salat
6 ss Rød pesto med chili
200 g Lett philadelphia ost naturell
2 stk Godt brød, skivet

Instruksjoner

Kutt alle grønnsakene i små biter og legg de i en større bolle.

Tilsett kyllingen.

Tips:

Lag gjerne en større blanding, salaten holder seg fint i kjøleskapet i minst 4 dager. Ha salaten i lompe eller tortillalefse, så passer den perfekt som matpakke.

Dressing

Bland sammen Philadelphia ost og pesto, og bland dressingen inn i salaten.

Server med et par skiver godt brød.