Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

4stk store tortilla lefser

2pk spiseklar lårfilet Taco

Paprika

Løk

150 g Ost

1stk hvitløk

200gr Smør

2 avocado

1 tomat

½ løk

1 bunt koriander

2båter hvitløk

½ lime

Instruksjoner

  1. Del hvitløken i 2, bak på180C i 30 min eller til den fått en gyllenbrun farge. Press  ut båtene og mos dem med en gaffel. Bland med smør.
  2. Smør på smøret på lefsen, på med strimlet paprika & løk samt kyllingen og osten.
  3. Brett og stek i tørr panne.  Stek til quesadillaen har fått en gyllen farge og den er blitt sprø. 
  4. Mos avokadoen sammen med finhakket tomat, løk, koriander og hvitløk, press over limejuice. Smak til med salt, pepper og kanskje litt sukker.
  5. Ha avokado ved siden av, eller over tortillas.
  6. Enjoy!