Pasta med spiseklar planteprotein

Pasta med spiseklar planteprotein

En italiensk klassiker med en liten vri. Dette er en smakfull, deilig og klimavennlig bolognese som kan nytes med god samvittighet!

Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5

Ingredienser

2pk Planteprotein

Litt olje til steking

1 stk gulrot, grovt revet

3 stk fedd hvitløk

1 stk gul løk, finhakket

2 stk stangselleri stilker, finhakket.

3 ss tomatpuré

1 boks hermetiske tomater

4ss balsamico (kan sløyfes)

1 ts salt

0,5 ts pepper

0,5 ts sukker

400gr Valgfri tørr pasta eller 600gr fersk pasta

Instruksjoner

  1. Ha olje i en varm stekepanne, stek løk, gulrot, stangselleri og hvitløk.
  2. Ha i tomatpure, hermetisk tomat og balsamico.
  3. Kok opp og la det småkoke i 10min, tilsett planteproteinet, smak til med salt, sukker og pepper.
  4. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
  5. Bland sammen pasta og bolognesen, strø over parmesan og grov sortpepper.
  6. Bon appetit!

 

Spiseklar planteprotein