Pad Thai Planteprotein

Pad Thai Planteprotein

Pad Thai er en av thailands nasjonalretter. Det er en kjapp wokrett bestående av gode grønnsaker.

Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Oppskriften er beregnet til 4 stk.

 

Ingredienser

1 pk planteprotein

300 g risnudler(kokt form)

1 ss oyster saus

3 ss fiskesaus

3 ss tamarind

1 ss sriracha

2 ss sukker

1 ss rødløk

3 stk stilker vårløk skivet eller strimlet

2 dl ferske bønnespirer eller/ og strimlede sukkererter

1 dl hakkede peanøøter

1 stk lime

1 dl hakket koriander

Instruksjoner

  1. Kok opp vann og legg i nudler i kasserollen, slå av plata. La deretter nudlene trekke i ca 10min.
  2. Bland sammen sukker, fiskesaus, tamarind, østerssaus og sriracha.
  3. Hakk rødløk og hvitløk, samt strimle vårløk.
  4. Hell av vannet fra nudlene.
  5. Stek nudlene i olje sammen med sausen. Tilsett planteproteinet, bønnespirer / sukkererter, vårløk, peanøtter, og koriander.  Skvis over en halv lime og server – Enjoy.

Ønsker du å se flere oppskrifter fra Den Stolte Hane? Trykk her. 

Har du lyst til å finne ut mer om planteprotein? Trykk her. 

Spiseklar planteprotein