Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

1 pk Spiseklar classic/soltørket tomat
1 pk hjertesalat
2 dl svarte bønner
2 dl mais
1 stk håndfull korianter
2 stk avokado
1 stk lime
1 stk grønn chili
1 stk klype havsalt
1 stk klype pepper

Instruksjoner

Start med å lage guacamolen. Ha avokadokjøttet i en bolle sammen med limesaft. Finhakk grønn chili. Mos sammen med en gaffel. Smak til med salt og pepper.

Skyll bønnene og maisen godt. Bland sammen med finhakket koriander.

Kutt bunnen av hjertesalathodene og ta bladene fra hverandre forsiktig. Legg gjerne to blader oppå hverandre før du danderer med tacoingrediensene.

Legg guacamole i bunn, så Taco Stekt & Spiseklar kyllingfilet (trenger ikke varmes) og til slutt bønner og mais. Topp med litt ekstra koriander og server mer limebåter ved siden av.