I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Rist surdeigsbrødet, enten i brødrister, ovn eller tørr panne.
Skjær eplene i tynne skiver.
Smør et godt lag med aioli på skivene og legg på ønsket mengde blandet salat.
TIPS: Ramsløkaiolien kan du enten kjøpe ferdig eller lage selv. Lager du den selv, blander du enkelt inn ramsløk i majones. Får du ikke tak i ramsløkaioli eller ramsløk, kan du selvfølgelig bruke en klassisk aioli.
Legg på Stekt og skivet kyllingfilet, enten classic – som vi har brukt her – eller en av våre andre spennende smaker.
Topp skiven med en god, smakssterk blåmuggost og epleskiver.
Vel bekomme!