Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Høyt CO₂e-utslipp: 1.5 +

Ingredienser

Denne oppskriften er laget for 2 porsjoner

1,5 ts ingefær–revet

1,5 ts hvitløk–revet

1 ts sesamolje

7,5 dl kyllingkraft

1,5 ss soyasaus

1 ss mirin

100g nudler

2 Egg

2 Gulrøtter

Sukkererter

Vårløk

Chiliflakes

Spiseklar Naturell

Instruksjoner

1. Tilsett ingefær og hvitløk i olje over middels varme i en kasserolle. Hell i kyllingkraften og kok opp. Tilsett deretter soyasaus og mirin.

2. Kok nudlene for seg selv i vann med litt salt til nudlene er kokte.

3. Kok egg til de er bløtkokt.

4. Fordel nudlene i serveringsboller og hell over suppe mens den er varm. Legg i Spiseklar, strimlet gulrot, sukkerter, hakketvårløk og et bløtkokt egg delt i to. Dryss over chiliflakes og server.