Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

Tomatsalsa

1 kurv cherrytomater
1 stk sjalottløk
0.25 stk sitron
1 klype havsalt
1 klype pepper
1 bunt gressløk

Baguette

1 stk stor baguette
1 pk stekt og skivet kreolsk
1 pk kremost naturell

Instruksjoner

Tomatsalsa

Start med å lage tomatsalsaen. Del cherrytomater i fire og finhakk sjalottløken. Bland sammen med sitronsaft, salt, pepper og finhakket gressløk.

Baguette

Del baguetten i to på tvers og så på langs. Bruk eventuelt sandwichbrødskiver.

Smør med kremost naturell på begge sider. Dander med Stekt & Skivet kreolsk.

Avslutt med tomatsalsaen og mer gressløk.