Print

Oppskriften er beregnet for 4 porsjoner. 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Ingredienser

1 pk Spiseklar lårfilet BBQ
3 stk paprika (gul, rød og grønn)
3 stenger stangselleri
1 stk sitron
200 g ost f. eks Jarlsberg
2 ss honning
1 ss maldonsalt
1 håndfull frisk persille, (hakket)

Instruksjoner

Del paprikene i 4 store skiver, og stek eller grill dem til de får en flott grillet farge.

La paprikaen avkjøle.

Kutt paprikaen  så i mindre, men fortsatt grove biter.

Rens og kutt stangselleri i tynne skiver.

Finn frem en bolle, og ha i paprika og stangselleri.

Hakk persillen og ha den over i bollen.

Press sitronsaften over salaten og ha på olivenolje, og en klype maldonsalt. Bland alt godt sammen.

Kutt osten i små terninger ca 1×1 cm store. Ha osten i en skål og bland inn honning og maldonsalt.

Finn frem et fat og anrett Spiseklar lårfilet BBQ, paprikasalaten og osten.

Server gjerne med godt brød.