Oppskriften er beregnet for 4 porsjoner.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Del paprikene i 4 store skiver, og stek eller grill dem til de får en flott grillet farge.
La paprikaen avkjøle.
Kutt paprikaen så i mindre, men fortsatt grove biter.
Rens og kutt stangselleri i tynne skiver.
Finn frem en bolle, og ha i paprika og stangselleri.
Hakk persillen og ha den over i bollen.
Press sitronsaften over salaten og ha på olivenolje, og en klype maldonsalt. Bland alt godt sammen.
Kutt osten i små terninger ca 1×1 cm store. Ha osten i en skål og bland inn honning og maldonsalt.
Finn frem et fat og anrett Spiseklar lårfilet BBQ, paprikasalaten og osten.
Server gjerne med godt brød.