Print

kyllingwok

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

Dressing

1 klype
pepper
1 klype
salt
0.5 stk
sitron
2 ts
flytende honning
2 ts
dijon sennep
0.5 dl
olivenolje

Bønnesalat

1 pk stekt og skivet kylling classic/soltørket tomat
2 dl kokte linser
2 dl svarte bønner
2 dl kidneybønner
1 dl kokt mais
1 stk agurk
1 stk rødløk
1 stk orange paprika
4 stk klase tomater
1 stk håndfull persille

Instruksjoner

Skyll kokte linser, bønner og mais godt. La det renne av seg.

Del agurk, rødløk, paprika og tomat i noenlunde like terninger. Finhakk persille
Visp sammen olivenolje, dijonsennep, flytende honning, sitronjuice, salt og pepper.
Bland alle ingrediensene sammen. Fordel på tallerkner eller i skåler og topp med kylling og tørkede chiliflak.