Print

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner. 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Ingredienser

Butter chicken naan pizza

1 glass ferdig butter chicken saus
1 pk spiseklar lårfilet
1 stk paprika, skivet
0.5 stk Rød løk, skivet
1 håndfull koriander, hakket
1 stk rød chili
4 stk ferdig naan brød

Yoghurt dressing med honning

1 ss olivenolje
3 ss gresk yoghurt
0.5 stk ovnsbakt hvitløk
1 ss honning
1 klype salt

Instruksjoner

Butter chicken naan pizza

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Kutt paprika og rødløk i tynne skiver.
  3. Dekk naan brødet med butter chicken saus, topp med kylling, paprika og rødløk.
  4. Bak naan brødene i ovnen i 5-8 minutter til skorpen har fått en gyllen farge.
  5. Ta brødene ut av ovnen og ha på yoghurt dressing.
  6. Topp med koriander og rød chili.

Yoghurt dressing med honning

  1. Ovnsbakt hvitløk:
  2. Del en hel hvitløk i to, dryss på litt salt og litt olivenolje. Pakk den inn i aluminiumsfolie. Stekes i ovnen på 200 grader i 20-30 minutter.
  3. Bland sammen 3 fedd knust ovnsbakt hvitløk, honning, salt og youghurt.