Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5

Ingredienser

  • 1 pk Spiseklar kylling – Havsalt & Pepper (NY)
  • 2 dl quinoa (lag slik pakken beskriver).
  • 1 pose grønnkål
  • 1/2 strimlet rød kinesisk spisskål
  • 100g bønnespirer
  • 3 gulrøtter
  • ½ dl ristede peanøtter
  • Koriander fersk

 

Peanøttsaus:

  • 3 ss peanøttsmør
  • 2 ss ferskpresset limejuice
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ts brunt sukker
  • 2 ts sambal oelek, malt fersk chilipaste.

Instruksjoner

  • Visp sammen peanøttsmør, limejuice, soyasaus, brunt sukker, sambal oelek og 2-3ss vann i en liten bolle.
  • Kok quinoa i henhold til instruksjoner på pakken.
  • Kutte grønnkål, kål og gulrøtter i strimler.
  • Porsjoner quinoa i en bolle, topp med Spiseklar kylling, grønnkål, kål, bønnespirer, gulrøtter, koriander og peanøtter.
  • Serves med krydret peanøttsaus.