Print

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen og distribusjonen av produktene. Tallene er regnet ut ifra per porsjon.

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Høy CO₂e-utslipp: 1.6 +

Denne oppskriften er beregnet til 4 porsjoner.

Ingredienser

1 pk Planteprotein

4 stk baguetter

1 ss sukker

2 ss oystersaus

½ ss fiskesaus

1 ss sesamolje

2 ss hakket hvitløk

Råkostmix (gulrot & kål) strimlet & `snabbsyltet, 3min)

Chili Majones

Agurk i skiver, 4 per baguette beroende på størrelse.

Koriander

Enkel Syltlake

1,5 dl vann

1 dl sukker

0,5 dl eddik

Instruksjoner

  1. Bland sammen sukker, oystersaus, sesamolje, fiskesaus og hvitløk sammen med planteproteinet.
  2. Bland sammen vann, sukker og eddik til syltlake og vend inn råkosten.
  3. Skjær baguetten og smør chilimajo på både topp og bunn. Legg agurkskiver, planteproteinet, råkosten og koriander på baguetten.
  4. Legg toppen oppå, og nyt!